Prosjektet: 6

Mira pusla rundt leilegheita med ei støvkost. Om ho kunne bli ferdig med å vaske og setje på middagen på ein halvtime ville ho framleis rekkje timen til professor Vu. Sjølvsagt var det for lite tid. Ho kviskra eit lite formular for å få alle overflatene til å sjå blanke og skinande ut. Ragnar ville drepe henne om han fann ut at ho brukte magi heime. Ho hadde ikkje eigentleg sagt til han at det var det ho lærte på universitetet, ho hadde vel gitt han oppfatninga at ho meir lærte om magi, enn at ho faktisk lærte magi.

Ragnar meinte at magi var giftig, at den ville smitte einkvar som brukte den og gjere dei giftige òg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.