Dag 24

Ord i dag: 1792
Ord totalt: 39044

39044 / 50000 words. 78% done!


”Gunda!” ropte Heltepetter, og kasta seg over henne. Han såg ikkje ut til å bry seg om alle dei tungt væpna mennene som framleis stod rundt likhaugen. Han ville berre klappe henne ein siste (og første) gong på trynet. Det var mjukt, og varmt, og ho rørde deet så vidt under hendene hans. Tårer starta å rulle nedover kinna til Heltepetter. Gunda hadde forstått han som ingen andre hadde kunna. Ho hadde passa på han då han ikkje kunne forsvare seg mot røvarane. Ho var den beste vennen hans, og han brydde seg ikkje om at ho hadde vore slem mot dei andre grisane. Ho hadde fortent det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.