Dag 28

Ord i dag: 3880
Ord totalt: 48186

48186 / 50000 words. 96% done!

Ein veldig god dag, etter ein dårleg i går. Har berre såvidt litt over ein dagsporsjon igjen. Woot!

No arbeider historia mi aktivt mot meg. Eg har fått inn ein ny karakter og ein ny profeti. Det held i alle fall ordmessig til 30. november, men dette blir ureddeleg.


Trollmennene byrja å gå rundt i ringen. Dei heldt kvarandre i hendene, dei gikk først to skritt til venstre, så to skritt til høgre. Så gikk dei to skritt inn i ringen, så den blei mykje mindre, så ut igjen, så ringen blei større. Og så heiste dei opp høgre fot og sparka den til venstre. Så byrja dei på nytt igjen, gikk til venstre, så til høgre, etc.

Eit gigantisk lysssøyle starta å forme seg inne i ringeen, mellom alle trollmennene. Heltepetter kunne ikkje sjå kva som foregikk inne i lyssøylen før den blei litt mindre lyssterk etter eit minutt eller så. Han såg noko som såg ut som eit menneske, krøket over, det bøyde seg meir og meir over, før det blei heilt borte igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.