Attende i Beirut

No er eg i Beirut att. Det er ikkje like varmt som foerre gongen (veret er visst alt eg pratar om, ja), men mykje varmare og fuktigare enn Damaskus, saerleg om kvelden.

Dei sa paa Apple-butikken at Macbooken min kanskje skulle vera ferdig i ettermiddag, men det var den ikkje. Det virka ikkje som at dei hadde byrja ein gong, og eg treng han tidleg i morgon. Men dei stenger kl 1, eg skulle klara aa vera i Mashru3 Dummar foer 6, for daa byrjar 3ammia-timen min.

Det boer ikkje ta saa mykje tid aa setja inn ein ny harddisk og installera Leopard paa han (mannen eg ringte spurde om det var noko software eg villa ha paa han. Eg burde nok spurt om iWork og, men det faar berre vera).

Kryss fingra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.