Dag 1: Velkommen til Camp Nanowrimo

344 / 10000 words. 3% done!

Eg deltar på Camp i år, med noko beskjedne mål. Eg skal starte på boka om Aisha, og skrive 10 000 ord. Det gir 334 (runda oppover) ord om dagen.


Det var første gong eg såg henne i Oslo at eg fann ut at eg elska henne. Nei, elska er feil ord, eg hadde jo aldri snakka med henne. Eg innsåg vel at eg var forelska.

Eg stod på t-bana frå Blindern og heim til Grønland. Det hadde vore ei gratis førelesing om ???, med ein forskar frå SOAS. Ho sat på eit av langsetterseta nær skjøtet mellom vognene, ho las i ei bok, såg ikkje rundt seg i det heile. Dette var tidleg på hausten, men likevel hadde ho på seg skjerf og vantar, og mykje tjukkar jakke enn dei andre rundt oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.