Tinga eg kjøpte for skattepengane

Tinga eg kjøpte for skattepengane mine

Glad og materialistisk.

4 Comments

 1. Lothiane says:

  Wohoo! Grattis!

  Mesteparten av mine skattepenger går til neste års konfirmasjon, men det er jo greit å slippe å spare så mye underveis. :)

 2. Ingeborg says:

  Hårfarge, kremfløte, brødform, jordbær, Valkyrien Allstars-CD, annen CD ,noe i en firkantet boks (te?), strikk (?). Det er godt å være materialistisk. Karsten synes jeg er for materialistisk, men jeg liker det. Igår kjøpte jeg et ekte D&G-belte på halv pris til 775kr. Jeg har aldri brukt så mye penger på et belte før, men jeg har siklet på et sånt belte i nesten 2 år. Nå er jeg også glad og materialistisk ;)

 3. Tone says:

  Bente: Ja, sparing er overvurdert!

  Den andre CD-en er Tom McRae <3. Det i boks er sjokolade. Bandet er band. (Lista ligg inne på Flickr.)

  Det var suuuuuperdyrt! Supersupersuperdyrt! Er det fint?

 4. Ingeborg says:

  Det er veldig fint :) Du får se det når jeg ser deg i august en gang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.