5 dagar

Eg sit paa internettkafe og betalar for aa keia meg. Kvifor gjer eg det? Eg veit ikkje. Rommet mitt er kaldt og oppressive. Eg har byrja lesa Bikubesong. Det er den siste boka eg har igjen utanom Jonathan Strange and Mr. Norrell. Eg slit med den boka. I tillegg har eg lese to boeker fraa hostellet. Heldigvis hadde eg ein del lydboeker paa minnepinnen, som no ligg paa iPod Nano-en. Yay. Saman med ferske podcast. Eg er nesten paa 50 no.

Heime reiser folk heim, her reiser folk heim. To dagar fri, to dagar med for det meste proeve. Eg byrjar aa pakka sekken og kofferten snart. 5 dagar er lite, det.

Eg veit det, denne posten er ikkje noko nytt.

Eg vonar forresten at dei som ikkje har Facebook, men som har LJ, vil koma paa Doctor Who-ting hjaa meg i Asker, 29. desember kl. 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.